Za teplem

Najdi Stračenu...

Začaly výjezdy. Šalinou do práce. Stračena do Španěl. Z práce na Frit. Vilém do Španěl. Mrnda, Asu a Kolouch do Itálie. Z Fritu na Průmyslovku. Snad Asu najde ve Sperlonze spolulezce. Snad neumrznu na zastávce rozjezdu. Čaj s Bárou do Turecka. Pivo nebo svařák. Tomáš do Španěl. Všem půjčuju průvodce. Klingoš do Španěl. Všichni někam. Kokršpaněl.

Nové relaxační oddělení na Fritu...proč někam jezdit

Stračena jede s velmi silným týmem...myslím, že opičák by mohl poskákat nějaké 8a...a Mrnda by se konečně mohl protřepat nějakým 7a na OS:-). A Asu...co on v těch skvěle zajištěných převisech bude dělat? Cvakat každé třetí jištění a hledat lokry? A Čaj? Ten by též mohl poškádlit 8a...Co myslíte, že je pravděpodobnější? Pište do komentářů...

A nějak ten blog jede pouze v Mozille a já nevím co s tím...nevíte někdo?

20 comments:

tah-sha-tunga said...

:} ...ak Ťa to poteší, tak ja tu tiež mrznem ako ko...kosový orech na regáloch v Kauflande. Plánov bolo dosť, zatiaľ sa však nezdá, že by vyšiel aspoň jediný z nich, takže môj najbližší výjazd bude let Montreal - Amsterdam - Viedeň začiatkom mája :/

Anonymous said...

Poku ty seš střevo. Ale k věci, myslím že to 8a poskáče stračenu, 7a setřepe Mrndu a čaj bude škádlit leda tak báru:) Taaaakže nejlíp je zas v relaxačním oddělaní na Fritu, i když ja ted presedlal na kotelnu....
Leosak

Hilfák said...

A za mnou se nikdo nepodívá...dál víc na jih, to už snad v Evropě nemůže být! No jo no, jen aby mi to tady pak někdo věřil..o víkendu má být dvacet a svítit sluníčko! Jinak všichni musí být z těch Friťáků a Kotelen (to je zajímavý, jak ty názvy maj něco společnýho s teplem:)) jak Gülich za mlada, tak snad se zadaří..Αδιο!

Anonymous said...

Ja už som so seba strepal angínu, ešte musím absolvovať 5x laser na bolavý prst a budúci týždeň sa snáď po skoro 3 mesiacoch dotknem chytu. Asi sa potom na oslavu ožerem. Bude budúci týždeň vo štvrtok Podnebí? Majú tam cpt. Morgana?
Sebo

Anonymous said...

Hoj Poku, Leošáku a vy lezci ostatní,
co v Brně musí trčet místo lezby parádní.

Škola, práce, kopy sněhu, cíle nejasný,
Brnem křížem krážem jak zmatený pocestný.

Od Friťáku do Friťáku, prsty nateklý,
a výsledek téhle snahy sakra nulový.

Klajda, Rajče, lano zkouším, na skálky myslím,
cvakám, padám, sílu hledám, trochu znejistím.

Slunce, moře, bílé skály, bagetky cítím,
po dálnici si to mažu, v tom se probouzím.

Vyčerpaná rezignuji, lezečky odkládám,
šálu, čepku, goretexy, běžky nandávám.

Stoupou si to hrnu, jak Neumanka za mlada,
s důchodcem se předjíždíme, no není to paráda.

Svařák, česnek, topinka, všechno omrzlý,
u krbu se vyvaluju, hmmm, to je nádherný!

Le&Da

Anonymous said...

Podnebi jest neznicitelne a Morgana tam bohuzel maji:-)
Pok
Tak snad ti Sebo prst zoceli a po pauze pln sil nas vsechny rozdrtis

Anonymous said...

Kdopak to vlastne napsal takovou basen?
Pok

Anonymous said...

Leňa s Dastym

Anonymous said...

Decka, o vikendu pojedte na Blatiny na Mauglac. Depa nekde na jihu, na Blatinach se bude lamat chleba, oddelovat zrno od plev a tak vselijak podobne. Takze bezky namazat, sebe naopak nenamazat a skol!
Petricek

Anonymous said...

jasny,taky se priklanim k nazoru,ze je treba to videt pozitivne - furt nadavame, jaka je v brne prasiva zima, jak byva kolem nuly a vsude sama brecka, a kdyz konecne mrzne a je snih, tak bychom meli prchnout do ciziny?! nikdy! tedy ne nikdy, ale az za chvili.
a co se tyka kompatibilnosti tveho blogu pro ruzne prohlizece - neni snadnejsiho reseni, nez... poridit si mozillu. zrovna vysla 3.6ka a je velmi sexy..
janis

Lucka said...

Souhlasím s Janisem, v přechodu na mozillu není nic zlého :) Ale tento post už zas frčí i v Chrome!
Výlety za teplem závidím, ale už se smiřuji s tím že letos by pro mě byly opravdu jen výletem za teplem, choroby na mě lezou jak muchy na hnůj, takže se mohu myšlenkou na lezení pouze hřát! Aspoň u toho nemusím brečet že nemůžu na Frit ani na Kotelnu a kompenzuje mi to dostatek jiných nových vjemů :) Ale kurňa, relaxační oddělení na Fritu... jaj to bych si dala říct :) A pak tu Průmyslovku... musím honem poslat Davida pro víno než se mi začne stýskat! :-P

Anonymous said...

Ahoj Poku .. Tak jak to šlo s lankem včera na Rajčeti? Je to paráda ta zima !!! Na Friťáku je dobře. A o víkendu hurá do hor.jedu na ledy .. hledal jsem je tam v létě a ještě se mi je nepodařilo nikdy najít.. tak tam jezdím v zimě. K tomu relaxačnímu centru: včera jsem tam chtěl po lezení zajít, na stěně jsme byl sám!! Boreček v klobouku mě asi 1 a půl hodiny tvrdil, že už se do te vany nevejdu a ani nakouknout mě nenechal.. tak nevím..
Komish

Anonymous said...

V pátek frit? Pára, výřivka, šefik v klóbrcu?
Kam jedete Komišku? To jen abych věděl kde ledy po vás nezbudou :)
mára

Anonymous said...

cuz buz dobrej kokrspanel ale co tak si neuzit zimy a nejet na bezky a nebo sankovat :o)to patri k lezeni jako madzo... HORE A SÁŇKÁM ZDAR HARY

windguru (janek) said...

Zájezdy za teplem jsou super - když je u nás hnusně. Ale teď je tady krásně, přece kdy se podaří, vyjet večer po práci do stopy hned za barákem? Kdy naposled na golfovým hřišti hned za Brnem vznikly běžkařský tratě srovnatelný s Nováčem nebo Mísečkama? Jak často se vám běžně v zimě v Brně podaří zajet na freeride do Jundrova?;-)

na druhou stranu pociťuju silnej odliv lezeckejch kámošů nejen za teplem, ale každopádně z Brna, takže kdybyste někdo byl podobně bezprizorní, můžeme to dát dohromady a jet třeba do Víru nebo jít aspoň na Klajdu, fakt je, že občas je dobrý ty zimní radovánky lezením proložit. Janek

Anonymous said...

Když je zima, tak se má být v zimě. Uplně jiny než leto, tak proč se ochuzovat. Ale proti gustu...
Jinak osobně si myslím to co L.E.O.S. plus to, že Kolouch bude brečet, že je to tam těžký :)) Ještěže ta skála má snad pěknou barvu a je tam vodička. To moře, či co.
mára

Anonymous said...

je to fakt, tskove supr bezkarske podminky okolo Brna ..to se musi využít! A Kolouch nemá ráda převisy?:-)
Pok

Anonymous said...

Report z Rocklands: Je to bitka pico,to vedro je aji slyset,ty vole vstavej fouka bude o pul stupne min,ale jinak mazec musime zklamat sefa na fritu ve svete se nasla lepsi bouldrovka:-)

Anonymous said...

už to tady čtu!!! jeskyně byla parádní, supr převisy a hlavou dolů po krápníkách, krásně jsme si v jeskyni zalezli... škoda jen, že tam byli samí Poláci a ne fešní Italové....a skály měly krásnou meruňkove-okrově-krémově-broskovovo-madlovou barvu...a na pláži byly škebličky s dírkama))))) takže bezva zajezd:-))
Kolouch

Anonymous said...

Madlova barva je nejlepsi:-)
Pok