Mistři

Pěkně ti hokejsti makali, dobře se na to dívalo...dnešek byl vůbec takový zážitkový den...nejprve cestou do Sloupu z Hranic mě na dálnici zastaví nějaký Rumun (dle vizitky Ahmed, manager), a že prý mu došel benzín a nefunguje mu karta a ať mu dám nějaké peníze za výměnu za zlato, co mi háže do auta...prsten, řetěz...jsem zmaten, nakonec mu dám 30 korun na litr benzínu, ubráním stravenky, co mi chce chce uzmout pro své hladovějící děti a neúspěšně se mu pokouším ujet i s prstenem...hmm, aspoň jsem poznal zajímavou zlodějskou taktiku. Ve Sloupu na Indii je plno jak na Staromáku a tak mizíme s Radou na Řetěz. Kolomajzna nám půjčuje celtu, takže jsme v bahně nástupu jak v bavlnce...tahle cesta je v Hnusákovi neprávem.



..mezitím oblézáme s děvčaty krásné 7- v horních plotnách (Vlku, nevadilo by, kdybychom zde uveřejnili aktualizovaný nákres cest v těch plotnách? - jsou to fajn linky, o kterých se toho moc neví...).


Prostě krásný den...jsem ale poněkud zmaten z historky ze soboty, kdy Berny lezl Cestu kamarádů a na druhém mu v traverzu vyfičel belgický lezec až na zem...nevím o tom moc podrobností, ale zdá se mi, že by se zejména v téhle cestě mělo postupovat při výběru spolulezce s rozmyslem (Asu z toho má i nějaké video, tak to třeba uveřejní...každopádně borec to přežil, akorát záda má trochu vošlehaná...), přece jen Hnusák je hlavně taková sranda soutěž...i když se díky tomu lezou i opravdové perly, viz třeba cesta Neznámá na Saxině, ke které se přihlásil Fery Pípal, že prý ji udělali v roce 1964...

Jo a příští týden mizím na měsíc na Sardinii a tak přemýšlím, komu přenechat vládu nad blogem...líbila by se vám dívčí show v podání Koloucha?

Pok

9 comments:

Anonymous said...

Jojojo, otáčím na červenec:-) W.....m

Anonymous said...

:) Né, že bych byl pověrčivej, ale , Berny, tohle už je divný!! :)
mára

Anonymous said...

nevím, jestli bych to zvládla...
Kolouch

Anonymous said...

Koloušku, už jsem ti připravil parádní manuál! A jeden textík týdne určitě zvládneš!!! Potěšíš hodně lidí!!!
Pokča

Anonymous said...

Vlk,
Hele Poku, který cesty chceš, napiš mi a můžeme se domluvit, třeba ti něco pošlu, ty to upravíš a dáme to na stránky:-). Vlk

Anonymous said...

ach, Sardínia... závidím :/

Anonymous said...

Rada leze Řetěz SD? A co Anarchie SD, Zdenina SD, Šípkáč SD??? Willhem

Anonymous said...

myslím, že řetěz SD není díky tomu obrovskému madlu o nic těžší než normal, zdenu bych ale chtěl vidět SD! asu

Mrnda said...

Prostě jasná pokračující větev sportovního lezení...takzvaná frit-odruda....Ze sedu je to krásných krasových 7+