AKCE a reAKCE

Ola, přátelé!
19.5.2012 proběhne v Holštejně v hospodě decentní oslava sňatku Táni a Petříčka!  Od 18:00 budou rezervovány stoly a na osmou hodinu bude připraveno i nějaké masové občerstvení z grilu. Zváni jsou všichni, kteří je mají rádi a chtějí s nimi oslavit jejich velký den!


 Pro orientační zjištění počtu přítomných klikněte prosím na anketu.



8 comments:

Anonymous said...

Slavit sice nepříjdu, ale oběma pomýleným vinšuju to nejlepší.
Svobody kdo hoden, svobodu vážit zná každou. Tomu, kdo hlavu do chomoutu manželského dobrovolně strká, lépe by bylo kdyby kámen mlýnský k jeho šíji přivázán byl a on do hlubiny mořské ponořen byl (podle mě ani Mariánský příkop není dost hluboký :-))).
C.

tah-sha-tunga said...

Ale, ale, prečo hneď takto negatívne? Kto tvrdí, že manželstvo znamená neslobodu... nepozná Vlka :D

Anonymous said...

gratuluji!
jiank pardon,ze to hazu hned pod tuto krasnou novinku,ale je nutne byt aktualni-mam neci 3 zapomenuta presa v rudici,hlaste se
janis

Mrnda said...

To je krasa!Tak gratulace!!:)

Lucka said...

Gratulace až z Prahy! Pokud to pude, rádi přijdeme osobně se taky trošku opít ;-)

Anonymous said...

Gratulace velika:o) Taky snad dojdu poblahoprat osobne.Cau HARY

Anonymous said...

decentní jo? tak to tam musime taky
s.

Anonymous said...

Negativní pohled vtiskuje více než 40 let v této svátosti, i když já osobně si nemohu stěžovat.
Ale takový Docek? Vždy říkával, Kdybych věděl co mě v životě čeká, tak jsem se v sedmém měsíci těhotenství mé matky raději zadusil vlastními zvratky... A taky, Já, jestli se někdy ožením, tak jedině s kořalkou. No a pak si vzal ženskou a jak to dopadlo? Utekla mu, nechala mu na krku synka a Docek ho sám vychoval. Docek je už sedm let zavřenej v urně a baba si dovádí se třetím manželem.
No to jen tak. Kdyby mě to zdraví dovolilo -- těch 18 hodin letu a čekání na letištích plus 9 hod časová změna je smrták -- tak bych se přiletěl na Petříčkovo a Tánino zdraví opít a zrovna si udělat pár snímků Lidomorny, Vanousových oken (ta se správně jmenují Kniesova okna) a ještě několika dalších scenérií. No ale o tom si můžu nechat jen zdát...
C. :-))