419

Pro ty, co na tento blog ještě nahlédají... vzhledem k vleklému zranění se pauzy mezi příspěvky protahují. Tak mějte trpělivost, snad Vám budu moct ještě něco zajímavého nabídnout...
Pok

5 comments:

Anonymous said...

ještě nahlíží:-/ nebo ne? :)

Alča

Anonymous said...

Zdar Poku,
není třeba se omlouvat. Máme tu konec světa, u vás už začal, u nás jsme 1 hodinu a 25 minut za ním a já se opíjím blahem a dmoutem že jsem jej přežil. Hlavně at se Ti ta achilka brzy vyzdraví!
Savannah Punkva, Celda

Anonymous said...

Přežili jsme konec světa (další), mimozemské delegace přiletěly a odletěly aniž si toho někdo povšimnul, projev Václava VI. Santa Klause se nekonal ba ani závěrečný ohnostroj.
Takže mi nezbývá než popřát všem dobrým horolezcům,skalosapačům a balvanošplhům příjemné prožití prvních po-apokalyptyckých starých dobrých pohanských svátků zimního slunovratu, čistě spirituálního a takto ethylalkoholového Silvouše a tuhou zimu, at je na Nový rok dostatek ledu na hlavu. A hodně zdraví a úspěchů do celého roku 2013.
Uzavírám pozdravem, Proletáři -- pardon, skaloplazové -- všech zemí světa, spojte se! Opřeni o lid -- pardon, opřeni o Správu CHKO Moravský kras zvítězíme!! (Omlouvám se: mně se ta hesla pletou, jsem produktem paleo-bolševické éry a na ten klerikální neo-bolševismus v zeleném pláštíku demokracie jsem si ještě nezvykl).
Zcela zkrasovělý Celofán v. v.

Anonymous said...

A ještě něco pro Asua, zapomněl jsem to napsat v soukromé e-mail.
Asu, jakožto čestný doživotní místopředseda Klubu KOMAROV Tě přijímám mezi důstojné členy tohoto slavného a mocného sdružení. Svým pádem 20 či více metrů jsi se zcela kvalifikoval.
Ničeho se neser, ocitáš se v privilegovaném spolku jehož členy jsou takové hvězdy a legendy jako Drobek, Fery a hezkých pár dalších, jen co najdu seznam.
Štastným pádům zdar,
Celda MPKK :o))

Anonymous said...

dekadenci sem, teť, včera bylo pozdě
s.