Bouldr sešn Sedm skal a Kóta 436 - pozvánka od ASUa


Rád bych vás všechny pozval na 2.ročník bouldr sešny na Severu. Akce se bude konat ve dvou menších oblastech tvořených několika věžičkami a mnoha balvany z nefalšované hrubozrnné žuly. Skála je tedy dost hrubá a žere prsty, ale poskytuje super lezení po oblinách a v rajbuňcích, lišty až na pár výjimek nejsou zatím dotesány….

Je zde poměrně dost bouldrů a ještě víc potenciálu jak v lehkých, tak těžkých cestách. Klasu bych neřešil, pač je zatím obsažena více méně ve 4 stupních. Pevně ale věřím, že by se to dalo po více přelezech ňák ujasnit….Lezení je pestré, jak charakterem, tak i svou výškou. Zatím vylezené bouldry zničí jak začínající lezce, tak zkušené bouchače. Pokud by přeci jen někdo přežil, tak večerní společensko-kulturní akce jej zcela určitě dorazí!

Datum konání akce zatím není stanoveno (asi konec října, začátek listopadu). Sešna by ale samozřejmě byla o víkendu. Termín je tedy otázkou diskuze a poprosil bych vás o nějaké návrhy….

Plán je takový, že by se jeden den lezlo v jedné a druhý den v druhé oblasti (na Kótě je ještě obrovský potenciál prváčů, tak doufám že se po bujaré noci zvetíte a nahecujete), navíc dva dny bude pro většinu osazenstva a především prsty dost, taže tak…

Jelikož někteří z vás mají navíc zájem se podívat k nám do nedávno objeveného systému jeskyní s Rumovým dómem, který je v současnosti jednou z nejzajímavějších podzemních prostor na sever od Amatérky, tak by se v pátek odpo konala ještě menší předakce.

Doufám, že nebudete mameluci a letos už konečně přijedete a hlavně zalezete. Bližší info podám na mailu peak@seznam.cz . Po pevném stanovení termínu, vám jej oznámím a přidám i informace ohledně příjezdu a další instrukce….


rajbuňk


Havajská pláž


Měsíčky


chujoviny na slece


Buchar


Jedna z oblastí


Rumák


Lezení čest!

ASU

12 comments:

Mrnda said...

Ten týpek v Rajbuňku je megahustozjev...=)

Pøk said...

vypada jak DŽony Dep

Pøk said...

jo a ja bych mohl spis nekdy v listopadu

Mrnda said...

7.-8.11.? Bo dřív? 17.-18.10.??

Pøk said...

7-8.11

Mrnda said...

A co póčo tam u Vás na severu? Nebude to už pod trvalým zimním ledem??

Anonymous said...

Zimním ledem? A jak vypadá letní led? 7.-8. je dobré. mára

Anonymous said...

ten týpek je Ondra, docela takový alternativní borec,ted už sice po jedné "nehodě" neleze, ale je s ním pohoda a tak....aspoň ste mi připoměli, že mu můžu dát vědět!
a počasí?? sníh snad nebude,a dyby, tak trochu ho nevadí, hlavně nesmí chcát, samotné sněžení je ok! v případě fakt humusu by se vymyslela naka alternativa....oj

Anonymous said...

Zdar, hodi se mi nejvíc 17,18. 10., ale i ten 7 - 8 listopad je v poho...snad poco podrzi. Urcite ne ten prelomovej vikend, to budem na vyjezdu...
Leosak

Anonymous said...

taže to vypadá na ten 7-8.11....blížší info během dalších dnů...asu

Pøk said...

to by znamenalo, ze krest kalendare asi posuneme na patek 13.11.. To je pekne datum

Anonymous said...

Jak to vypadá s Jesem příští víkend?
mára