Clusterfuck

Rozhodl jsem se, že po dobu Pokovi nepřítomnosti zde zavedu týdenní rubriku Clusterfuck, kde se zmíním o tom, co mi za uplynulý týden cvrnklo přes nos a jinam se nevlezlo.

Nejprve fantastická zpráva, spíše osobní triumf. Někdy v minulém týdnu jsem dostal Tadeáše na hlídání a hnán obrovskou touhou si alespoň lehce zatrénovat, vzal jsem to nevinné dítko na Frit. Nejprve vše probíhalo tak, jak jsem předpokládal – Téčko řval jak tur, odmítal se na kohokoliv byť jen podívat a vzít ho přímo do té pekelné místnosti? Asi by zemřel. Poté jsem ho ale jistými subtilními psychologickými fintami, které si postupem času každý otec osvojí („to je ale pěkně barevný chyt, chceš si sáhnout?“, „no pojď se podívat, jak má ten pán velké bicepsy, tomu neuvěříš“ apod.), mírně nahlodal a nakonec, co to budu zdržovat, nechtěl ani odejít. Haleluja! Terezka mi sice doma výrobu minicampusu rozmluvila, ale jasno ohledně Tadeáše již stejně mám.
PS: děkuji všem zúčastněným za podporu a že si s Tadeášem hráli, když jsem lezl.
Tadeáš odpočívá po svojí první bouldrové session

Při pročítání komentářů k cestám jsem zjistil, že Náčelník se nachází v démonické formě! 9-, 9- a 9-/9 v jednom dni a nakonec padla i první 9, Epita! Taktéž Stračena píše, že za oceánem práskl svoji první 9-. Gratuluji!

A teď něco pro romantické duše. I na lezci informovali o "The North Face® 2009 Summit Series Road Trip" pánů Jamese Pearsona a Gaze Parryho. Zmíněn nebyl příliš Keith aka Unclesomebady, kameraman výpravy, ale zároveň i výborný lezec a bouldrista – viz. internetově známý snímek „L'Étranger – 85 days in Font“, který si zdarma můžete stáhnout v HD kvalitě a ve kterém autor přelézá ve Fontáči kdeco.
O tom, jak silné vazby se vytvoří na lezeckém tripu a o pocitech, které má každý z nás, když kamarád musí takový lezecký výlet opustit, pojednává toto video
http://vimeo.com/4746721?pg=embed&sec=4746721
Určitě se podívejte i na ostatní jeho videa, stojí to zato.

Od úterý do čtvrtka jsem měl perfektní průjem, takže se nyní nacházím ve fantastické lezecké kondici.

2 comments:

Lucka said...

Jako vždy určitě hovořím za všechny pracující a s povděkem kvituji každej žblept jež rozjasní můj pracovní den! :)

Tadeáš rulezzz!

PS: kdo by chtěl zítra odpo do Sloupu (sledovat jak se po rekonvalescenci rozlízám a počítat kolik sprostých slov David pustí v Sofii), bude srdečně vítán, máme eště 3 místa v autě ;-)

Anonymous said...

Jeeeeee buzilišci=)))).....
Ja bych tak moc chtěl do Krasu, ale nemůžu=(((
M