Jáchymka rock trip - 14.5.2009

Dneska jsme s Čajem navrtali na Jáchymce cestu s pracovním názvem Lartpourlartismus. Počáteční přelezový optimismus poměrně rychle zmizel a po pár zoufalých pokusech dostat se nad první borhák nás napadlo, že by bylo fajn uspořádat takové setkání nadšenců, kteří by se mohli pokusit o přelez, zaskotačit si v jeskyni, opéct buřty, popít vínko atd. Takže příští čtvrtek 14.5. v odpoledních hodinách dojeďte na Jáchymku, vemte si občerstvení a zapaříme! Dají se tam lézt i jiné cesty a i za deště je vše suché. Čelovky s sebou!!! Řidiči abstinenti vítáni, ale dá se i vlakem, popřípadě přespat v jeskyni.

Musím přiznat, že svůj první osazený borhák jsem si představoval v trochu jiné cestě. Tohle je totiž až extrémně dekadentní - nastupuje se shybem za dva prsty bolestivě vražené do spárky...nohy jdou zvednout, ale to je tak vše. Přišli jsme sice na nějakou kolení fintu, ale kdo ví, jak dál...obtížnost by mohla být 9+ či více? Jedná se o tři - čtyři psychokroky, pak se již dolézá snadno přes dva borháky do řiti. A je dokonce možný i boulderový nástup zleva, ale to se bude blížit nějakým krutým číslům...Takže Janisi, Leošáku, Davide, Mrndo a další...vzhůru do toho!

13 comments:

Anonymous said...

Hustýýýýýý! Snad mi to výjde.
M

Anonymous said...

Jo a ještě bych chtěl upozornit na (sice již malinko neaktuální) report z Velikonoc. Zajímavé na něm je, že je ze dvou pohledů...dochází ke krásnému srovnání dvou realit. Více na: http://www.lezba.net/arco_09.htm
M

Pøk said...

Tak to je úlet! supr texty! Spisovatelske talenty. Bukanýr diktuje! to chce rozhovor s leosakem listotrhacem na blog! Leosaku chces? Ne, ty musis!

Čaj said...

nech leošáka být, bude od něj report z ádru:-))) je to starej šizung

Čaj said...

Čau, tak jsme trochu změnili plány, kvůli nejistému počasí. Místo da Ádru pojedeme na Suché skály, kde se dá lézt i když jsou přeháňky, v případě deště to jistí Pantheon. Všude si pěkně zalezou i děvčata. Enjoy!

Čaj said...

jj lupni na blog rozhovor s ušákem, ale bacha- je teď dost volnočasově vytížený:-)

Anonymous said...

Čaju, ty šizuňku střílej si do někoho jinyho:)) Jinka mi co lezem na imidž, tak rozhovory neposkytujem jen tak nějakemu dekadentnimu krasovemu lezci!:) Na Rocktrip se těšim...a du si přečíst co za hrůzy je na te lezbě:)Zdar a silu
Leošák

Anonymous said...

....tak to je peklo
Leošák

Pøk said...

pěkně to popsaly děcka, co?

Anonymous said...

Jaky peklo, Leone, pravda, nic nez pravda a k tomu mi dopomohl Satan. Rock trip je paradni napad, urco dojedu, i kdyz cvrtek s mlati s Podnebim :)
Petricek
P.S. Leone, jedes zejtra do Krasu, nebo tedka nemuzes?

Anonymous said...

Praveze vubeeeec, nektere fotografie jsou dost zavadejici....
Leosak

Pøk said...

zitra bude dost lidi ve sloupu, tak dojedte

Anonymous said...

Chudák leoUšáček. Musím se ho zastat. Celý večer v Comanu jsem jej pozoroval jak si vede v odpíjené, neboť, pánové znalí věci ruku na srdce, není to jednoduché. A vedl si opravdu dost(st)atečně. Škoda, že fotky hovoří úplně jinak:)) Smůla Leone...:)) mára