Zas Kras

Nejprve jsem ani nechtěl o tomhle víkendu nic psát, přece jenom co může být zajímavého na výjezdech do Sloupu a Rudice, zvláště pokud nebyly dopravázeny žádnými alkoholickými excesy, popřípadě paranormálními jevy či výjevy z paralelní přítomnosti, budoucnosti či dokonce minulosti. No ale Mrnda nafotil pěkné fota, podařily se i nějaké pěkné přelezy, tak šup sem s tím...
Krasový mikrosvět

V Brně nakonec zůstala na prodloužený víkend poměrně početná partička mladších (Mrnda a Kolouch) a postarších lezkyň a lezců (zbytek:-) s nadbytkem přibližovadel, takže se v pátek ve Sloupu sešla zcela neekologicky hromada lidí, co maj kromě Koloucha rádi Kras a užívají si v něm, jakoby to byly vápence někde na prosluněném jihu...

Seba ve Zdenyho převisu

Dopoledne probíhalo ve znamení vytrestání Zlodějiny, kterou všichni zájemci přelezli na flash či max. na druhý pokus a ukradli tak této cestě číslo 9-...shodli jsme se, že max 8+, ale supr boulder každopádně.

Petříček ve Zlodějině

A solo flash cesty Boulder, opět Petříček

Já pokračoval ve svém oblíbeném příběhu "Spadni si v Překvapení", ráno jsem si to nacvakal a v pauzách mezi lezením krásných delších lehčích cest nad Sloupskou jeskyní (pod dozorem jednoho ze spoluautorů, velkého a mocného Haveláče) jsem za veselého povzbuzování různě létal vzduchem. V 5 odpoledne to balíme, zjevuje se však slečna K. a že chce také uspokojit. Takže druhá směna, další cesty a den končím na čísle 17, totálně fyzicky zdemolován...sobota jasný rest day...
To ses ale proletěl:-)

Kam to ta Léňa kouká a proč se u toho tak usmívá?:) Svět je plný záhad...


Jsem strašně svalnatý, ale na Leona nemám

Překvapení neúspěšně zkoušela i mladá slečna Nevělíková (v sobotu to už ale vylezla)

Neděle - vedro jak cyp, ideální destinací Rudice okolo Propadání. Tentokrát "pouze" s mocným Leonem a mladými milenci Mrndou a Kolouchem. Leon potvrzuje svou top formu z posledních dnů a předvádí 2. přelez Dekadentní. Výborná práce a zasloužená gratulace!!! Zkoušel jsem to na druhém a nemám šanci...strašně špatné nohy, moc malé chyty, požadavek síly a délky - ideální Janisovka.
Čajda při prvním přelezu Dekadentní minulý rok

Mezitím se z propadání ozývá orgastický řev Mrndův, který přemohl Samsona. No a já pokračoval v neúspěšných přelezech Šípkáče, supr trénink na Španělsko, lézt to 6 x na poledním slunci:-). Každopádně jak říká Leon, pivo si zasloužím, i když jsem to nepřelezl,bo jsem v tom bojoval naplno:-)

Takže ve čtvrtek na Jáchymce!!! A Janis chystá článek o výletu do Tarnu - podle fotek to vypadá, že se můžeme těšit na spoustu nahých mužských těl!


18 comments:

Čaj said...

Obrovská gratulace k Dekadentní a dalším víkendovým přelezům. Musím uznat, že Leon má fazónu jak prase. To já su v perdeli bo mi baba na studijním po neúspěšném 3týdenním handrkování okolo přihlášky na státnice dnes napsala, že teda to jako můžu zkusit- hmm 18.5. Takže ve čtvrtek bohužel nebudu přítomnen a raději budu 12hodinově ladit 165 státnicových otázek:-))

Anonymous said...

A slecna Nevelikova pry prelezla Prekvapko hned dalsi den, asi to nechtela vychutnavat tak dlouho jak Pokac. Cajdo, tak at statnice vyjdou na OS :)
Petricek

Anonymous said...

Jojo Čajdo, taky držim palce...krasové výmrdy este týden pockají:))
Leosak

Čaj said...

a co doufám že tu Dekadentní neshodíš na 7+ ty bejku:-)

Anonymous said...

To asi ne, jeto parádní silově - technická lahudka:) nechal bych 9...uvidime co reknou dalsi,ale lehci jak 9- si myslim to urco nebude. No a co ten rocktrip? kdo tam teda bude, kdyz to balis?
Leosak

Anonymous said...

Jeee Čajdo to je škoda, že se nezúčastníš. Ale tak ty státnice aspoň flešni (třeba ti to někdo vyradí:). Čeká mě to o měsíc pozděj.
Jinak Leon je zvíře. A Pokáč je jak ty puntíkované berušky co na jaře obsypávají Rudice....strašně chcou na slunko - nechápu.
Zdar ve čtvrtek....spoléhám na kulturní vyžití:)
M

Čaj said...

No jinak to asi nepůjde než na flash. Týden na státnice- to jestli dám , tak se vožeru jak bejk. U Dekadentní je výška výhodou, ale postupně s větší oklouzaností stupů to bude fakt výmrd:-) Na rocktripu bude dost lidí. tak zabojujte v projektu.

Anonymous said...

Ve větě ...hromada lidí co má rada kromě Koloucha Kras... chybí čárka nebo ne? Čili to jako máme radi Koloucha a Kras nebo jen Kolouch nemá rád Kras?(otázka by se hodila do TSP:))
A Čajíku, snaž se najít záminku na to vožrat se na večůrku. Ale jesi u toho budeš slavit tím líp samozřejmě. Buď dobrej! mára

Anonymous said...

kurňa "nesnaž" ne "snaž". m

Anonymous said...

jojo, nad touto lingvistickou hratkou jsem premyslel...
pokac

Čaj said...

hoši nejradši bych teď psal report ze Sušek a Panťáku a místo toho brousím Mezinárodní vztahy -že já to mám futr ale Peška. Jinak příští týden Pokaču musíme leštit bouldery- ať nám něco přibude- asi to vypadá na vstupné 350 s ČHS a průvodčík zdarma:-))

Anonymous said...

čaju , ty šprte, ja odlitam v nedeli na mesic do spanelska, bouldery az po 11.6. Vylezli jste neco vostrackeho na pisku??
pokac

Anonymous said...

wow, ted to vidim na lezcovi, solidne jsi to tam pokosil caju...IXb atd, coool
pokac

Anonymous said...

A budou pravidelné reporty ze Špáňa???
M

Čaj said...

ty dacane- tak doufám, že mi aspoň přivezeš nějakej dobrej FUET či co, bez nějaký dobroty pro mne se nevracej

Anonymous said...

Čajdo voe takle si představujes učení na státnice s šibeničním termínem???....Vytrhnout ti kompl ze zásuvky a z ruky taky....nechoď mi špatným příkadem!!
M

Anonymous said...

Mrndo, ty si v klidu mačkej svý tlačítko F5 a nerozrušuj se.... m

Anonymous said...

Hola, hola!
tak som sa dokopal a fotky z piatku, z Moon light shadow a Překvapení nájdete na http://kovacic.wz.cz/
Sebo