Drby z Moravy

Nejžhavější novinkou je utajovaný intimní vztah mezi Čajdou a slečnou B. Čajda se pod průhlednou záminkou kamarádství na laně infiltroval do oddílu VHS, s cílem poblouznit nezkušenou lepou děvu svou odvahou při zdolávání pískovcových věží v Ostrově. A slečna B., zřejmě ošálena jeho výmluvností, skočila dvojkový přeskok!! Rosťa Slunce Tomanec sice na svém skvělém blogu prohlašuje, že střídání partnerů je naprosto zbytečné, neboť všichni jsme jen jedno já a změna partnera je v podstatě pouze změnou zrcadla, které odráží stále stejně vaše chyby, ale Čaj na teorii nedbá...a tak to má být!




Další novinkou je to, že Pavel Střelec si neumí honit péro, díky čemuž nedokáže vylézt těžší cesty...ano, i v pokročilém věku zřejmě někteří ženatí muži neovládají základy autoerotiky a jejího vlivu na lezeckou výkonnost a natékání předloktí. Dle Sviště je totiž nutné honit tak akorát a na střídačku oběma rukama, aby obě ruce byly trénované. Není možné tuto aktivitu nechávat na ženě či používat stále stejnou ruku, neboť pak trpíte tréninkovým handikapem.

No a neodolám a zařadím i pikantní historku s Vlkem...Pavlína a její přítel Jony, vynikající spárový klasik z Ádru, si šli takhle jednou zalozit na Rorejse a kde se vzal, pod skalou nacházel se Vlk, komentujíc Jonyho výstup nějakou myslím že diretkou slovy: "Jojo, to jsou ti mladí překližkoví lezci, ani neumí najít na skále směr cesty"...hehe, aspoň zjistím, zdaVlk tohle čte:-)

No a já konečně přelezl Šípkáče (honím si na střídačku:-) a dovolil si ho napsat za 9 (zároveň jsem si ponížil Variantu Amnesty na 9-/9). Základem je valit nahoru, dýchat jak cyp, nevyklepávat a necvakat poslední jištění. Takže si dám ještě jednu slivovičku a jdu spát.

Pokud víte další drby, sem s tím do komentářů....

10 comments:

Čaj said...

Tak to Ti pěkně děkuji pane....

Čaj said...

Kolik si měl popito ty divočáku?

Anonymous said...

jedno pětipivo u Špinavce, Casanovo:-))
pokac

Anonymous said...

Tyjo Pokaču zas jeden parádní článek!Uplně mi v práci tečou slzy:-D Tvoje fantazie je asi fakt nekonečna. Škoda jen že vím jakou měltenhle članek dohru...
Leošák

Lucka said...

Jakou jakou?? To zní jako drb :-) Takže dle pokynů, šup sem s nima ;-)

Mě včera šéf akorát obšťastnil drbem že prej bude asi zavřený i VUTéčko pro veřejnost (moc studentů chce lézt). Sice málo pikantní, ale zas na fritu vznikne prima intimčo a kdoví co z toho bude ;-)

Anonymous said...

kurva Leošáku, co se stalo? Doufam, že ty informace o Čajovi někdo nevzal vážně, vždyť je to pouze smyšlená legrace na základě nějaké fámy! :-)
pokac

ad frit - je léto, srát na umělky!

Anonymous said...

Pokaču nekecej ! :-) A Leošáku ty to vybal!

Adélka

Čaj said...

Hoši to je pekelný fotolovestory:-)) Ale mezi námi vede ten leošákův výraz:-)) On si totiž usral a aby to ta pinglica nepoznala nasadil "pokerovou tvář".

Možná to nevíš Poku, ale s těmi zvrhlíky je to docela trefné:-) Ty neznáš Puštíka?

Anonymous said...

Puštíka právě že znám:-))
pokac

Mrnda said...

Hosi hosi....kraaaaasneeeee....bavim se. Jo a Cajdo....sirim to dal. Rodina Kolouchu ti fandi:)