Krásná Stránská s Asuem


Po čtvrteční zkoušce jsem chtěla vypadnout někam ven, napadla mě Stránská, kam jinam taky v Brně….. a hned po té Asu. Slovo Stránská je u něj v deníčku v poslední době totiž nejfrekventovanější výraz. Asu to bral, domluva po mailech, sraz pod hodinama a i docela sluníčko.
Na Stránské jsem už jednou byla a vůbec se mi tam nelíbilo, skleněná rozpadávající se hora.
Ale tento čtvrtek překonal moje očekávání a já sama sebe. Nebylo to teda žádné zevl-odpoledne. Asu lítal furt dolů v nějaké, nevím, tuším 9+, a já tím pádem na laně pořád nahoru, dobrat ho a pak už s tak dost odumřelýma rukama mě vyhnal do Odpolední (5+), chápu, není to kdoví jaké číslo, ale já bych se do ní sama nikdy neodvážila….. Velká radost z vylezení, odjištěná vpohodě, ale překonat tu zafixovanou představu blbě odjištěných cest na Stránské! Asu byl ale nekompromisní, musela jsem to vylézt.
Pak jsme boulderovali.
Přítomnost Asua nalákala i Baruš, která se jinak chtěla odpoledne učit, ale nakonec přišla za náma. Byly jsme na něj tedy dvě, Asua to však nezaskočilo a střídavě nás popoháněl do lezení. Byl neoblomný a odolný vůči našim prosbám a nářkům, že se bojíme, je to vysoko, bolí nás ruce…… v jednu chvíli mě teda už dost vytáčel svým, asi 15 minutovým, proslovem na téma můj strach a jak mě limituje při lezení….. hold každý není takové hovado bez hranic, ale vím, že to myslel se mnou dobře….. je to opravdu dobrý hecař a parádně jsme si všichni zalezli.
No a huráá do Podnebí. Asu objevil, že do města nemusí jet jen 10, ale také 8, z čehož byl opravdu nadšený.
Ještě nás vzal na krátkou exkurzi jeho studentského bytečku (musel se vyfiknout na večírek))), kde mě zaujalo kukátko na dveřích a Báru záchod….
V Podnebí se jen červenal, jak jsme ho s Baruš vychvalovaly a kluci se mu smáli, že nás vzal zrovna na Stránskou a že se nám tam líbilo.
Večírek v Podnebí a následně u Sinka v „hračkářství“ byl také velmi povedený. Jen Pokča už před odjezdem asi přepíral trenýrky, protože docela brzo někam zmizel.

No a zde slibované komiksy od Báry. Jelikož jsme neměli foťák, bude dokumentace provedena tímto způsobem.



Asu „despota“, Asu „zachránce padajících žen“, Asu „džentlmen“, co doprovází dámy do Podnebí.



No a pak nastala ještě jedna docela vtipná situace, když jsme všichni tři zjistili, že nemáme žádný mágo. Ani Asu ve svým pytlíku s kapsičkou na kondom a kožíškem vevnitř z kožíšku nic nevyprášil a když jsme už sesypali nesesypatelný, tak jsme šli somrovat a obrali jednu slečnu boulderistku, Asu ukázal svůj bílý chrup, ona se zakymácela a všechno nasypala do našeho pytle….. Asu to se ženami umí  A vesele jsme lezli dál….

15 comments:

Anonymous said...

áááááá, tak to ste mě dostali! asu

Mrnda said...

Rozkošná komixová série....=)
Asu jaktože seš první??!! Ty se máš učit na státnice a jednoznačně být offline!

Anonymous said...

pokca se nevyparil,jeste radil v dagerru

Anonymous said...

Jóoo docela pěknej článek, až mě to překvapilo.:) Ale stránskou aji po tomhle článku pořád považuji za to, jak jste to pěkně napsaly, "skleněná rozpadávající se hora" :D Buril

Anonymous said...

Asuánec je koukám všude, i na "skalkařskobouldristickým" Lezcu. Com.IX se líbí, bude pokračování z "hračkářství"??? Willhem

Anonymous said...

A supr komiks.

Iva

Anonymous said...

Ivo, kdybys chtěla, pošli mi na mail v pár bodech, jak podle tebe vypadá dokonalá lezecká oblast, samozřejmě včetně nejrůznějších vychytávek:-))), bylo by to do chystaného článku...dík.
Kolouch

Anonymous said...

Můžu taky, Kolochu? :)
mára

Anonymous said...

Nejlepší je ten nelineární dodatek o magnesiu. Došlo a pak zase bylo :)

Anonymous said...

parádní článek, mám úplně stejný zážitky s Asuem a se Stránskou, šla jsem tam úplně bez očekávání a bezvadně jsem tam zalezla a totálně se unavila,samozřejmě díky Asuovi, jen ten večírek už nebyl

Šárka

Mrnda said...

Bože ten Asu musí bejt skvělej kluk....=) Ideál žen??? Žeby námět na anketu?

Anonymous said...

Na té fotce je mlsnej kocour?! Willhem

Anonymous said...

I love Asu

Anonymous said...

ja s nim mam dite,je to ulicnik

Anonymous said...

Je mlsnej:) Ta fotka je vyříznutá, na celé si prohlíží pornočasopis:)) Leošák