Krasový Hnusák - večírek

Vážení příznivci soutěže Krasový Hnusák,
konečně jsme se rozhoupali k tomu, abychom uspořádali menší vzpomínkovou akci na tuto povedenou taškařici...závěrečný rekapitulační mejdan proběhne v klasický večírkový den - v úterý 5.4. 2011, v pohostinství na Jílkově, u tzv. Špinavce v Židenicích. Je zde od 18:00 zamluven salónek pro cca 30 lidí, plus spousta míst v hospodě či na zahrádce. Takže se přijďte pobavit:-)


10 comments:

Anonymous said...

Poku, dík za to kolečko na mapě. Moc si ho cením.
mára

Anonymous said...

A kdo mě odveze domů:-)). Vlk

Anonymous said...

U Špinavce? Ajajaj. čaj

Anonymous said...

na úrazovku to veme sanita, než? a ne že se zas budeš cukat jak v prosinci na holštejně! asu

Anonymous said...

Mně na úrazovku a tebe na ústřední, máš to dál:-). Vlk

Anonymous said...

Hele kemoši, mám parádní možnost domluvit na večírek cimbál Jana Bradáče - jak byl v PodNebí. Kdo neví zeptejte se Komiše - má video na mobilu. Bylo by to parádní a stylové zabékat na nějaké lidovky. Čaj Co vy na to?

Anonymous said...

Ne já, ale vy jste špinavci!! Pivo vám nepodám ba ani Čaj neuvařím!! A odvoz zařizuje Pohřebka, s.r.o. Udělejte si zavčas rezervace, v Pohřebce i na Centrálce!
S úctou váš hnusný Špinavec, nyní čistě vykoupaný.

Anonymous said...

Krasový Hnusák -- co to žere? Je to někdo, kdo vylezl nejhnusnější cestu roku v Krasu nebo někdo, kdo spáchal nejhnusnější čin? I v našich časech existovalo takové strašidlo, Hnous (to n je s háčkem). Jednou, U Matky Němcové, se Bajaja otázal jisté nechvalně známé krasové postavičky, Víš jakej je rozdíl mezi horolezcem a Hnousem? Dotyčný hopl na špek -- A co to je ten hnous? Ale, taková piča jako ty, opáčil Bajaja... :-)))
Celda

Anonymous said...

Krasový hnusák byla v roce 2009/2010 soutěž/hra spočívající v tom, kdo vyleze nejvíce cest v Krase ze seznamu cca 110 "hnusných" cest - to znamená cesty morálové, rozbité, zelené, zapomenuté (hodně cest od Mauglího, ve Žlebech cesty válečné generace a podobně). Byla to velká legrace:-)
Pok

Anonymous said...

Tak dík za vysvětlení, to má smysl, musela to být sranda až na půdu :-).
Celda