Co s tím?

Jak může vypadat lezecké odpoledne? Po práci vzhůru do Suchého žlebu v parádní sestavě. Ve žlebech lidu jak kdyby byl vypraven žlebus. Na rozlez Nová Saxi, kde znovu zjistím, že nástupový boulder prostě není stavěn pro slabé duchem i tělěm (to samé zjistím i v neděli). Škoda, pokud to totiž člověk překoná, užije si parádních 20 metrů okořeněných jedním z nej stropových převisů lezitelných obtíží zajištěným dvěma skobama a perfektní expozicí (no, mohl by být nad převisem borhák se smyčkou a ty skoby shodit někam do muzea..). Takže se spráskaně přesunem s Mauglím pod Saxinu škvírku... a jebat na to, co to je? To už nevylezu ani sedmičku? Navíc zas to divné jištění....i když nakonec si v tom sednem i když si to zkusíme shora...nevím, vedlejší Zimní, klasifikovaná stejně, je teda o dost lehčí... No nic, balím to, raději jedu domů přemýšlet. 
Louka vaří své lektvary pod Novou Saxi
CHYSTAJÍ SE DVA ZÁSADNÍ ROZHOVORY S LEGENDÁRNÍMI LEZCI, TAK ZŮSTAŇTE NALADĚNÍ!

14 comments:

Anonymous said...

to je prave tim,ze moc premyslis!

Anonymous said...

Ty seš divnej, za ty očka dám ruku do rukavice:-DDD Willhem

Pøk said...

toz ale vypada to dost sesle:-) kde jsi to Vildo vyhrabal?

Anonymous said...

můj dojem ze škvírky byl stejnej jako tvůj Poku, tak buď vklidu

Sarka

Anonymous said...

Jojo, je to opravdu odporna linka, divim se, ze nam neproklouzla do hnusaku. Prvni ocko je hafo rezly, to za chvilu upadne vlastni vahou, vileme.
Petrajz

Pøk said...

jako kroky jsou tam docela pekny, ale kvalita skaly a jisteni je solidne hnusakovska:-)

tah-sha-tunga said...

Na Škvírku (mi) nesahať! Vybavilo to vo mne pri lezení pocity z lezenia na Rorejsoch... :)

Anonymous said...

Že bych si to zrovna vybavil, to teda ne, ale není první a druhý jištění z "Cik caku"? Willhem.

Pøk said...

to asi jo

Mrnda said...

Nicméně stále je to kekel z kterého jsem zbaběle utekl:)

tah-sha-tunga said...

Ale no, zas také zlé to nie je! A sú to aj vcelku pekné kroky ...až teda po tú policu hore pod previsom, kde tie flashbacky z Rorejsov začali výrazne silnieť a dúfal som, že si nezabijem ističa.

Anonymous said...

vzhledem k tomu, že cik cak má klíčový bouldr dole, stejně jak škvírka, tak ta 8ma (u cikcaku) o něčem vypovídá.... každopádně by obě cesty měly mít stejné číslo (já su pro kompromis 8-)... nýt je tutový, skoba dobrá (ale v horší skále), rozhodopádně by vše napravilo jedno správně umístěné očko.....
no a jenuštíkovi i pokundovi gratulace k novým přelezům, doufám, že využijete správné konstalace i k ještě troufalejším přelezům.... asušosák

Anonymous said...

jojo, 8- mi taky pripada adekvatni, vzhledem k sousedni klasifikaci Zimni. Jinak vcerejsi prelezovyx den ve Zlebech byl mega! 3 prelezy Nove Saxi behem 2 hodin, Sarka dala Zodiaka i Starou Saxi, proste parada:-)
Pok

tah-sha-tunga said...

Švírka je ťažšia ako Zimní? Nemyslím si... Keď, tak sú porovnateľné.

K Nové Saxi gratulujem. Tento rok dostáva zabrať... :D