Krásná neděle v přírodě

Nalákáni Čajdou, jeho mladistvým elánem, a příslibem romantiky v chladném přítmí bukových lesů u Osvětiman, vydali jsme se s Janisem, Téčkem, Terez a Katkou na zakrnělé pískovce chřibské. A výprava to byla nadmíru úspěšná. Téčko tvrdil notu svou pohodovostí, Janis nic nevylezl, Terez asi mrzla, Katka bojovala v teniskách a pak se objevili Čajda, Liškut a Rada a začala zábava...

Ivan Hlinka (9-)
Navnaděni záznamem přelezu (http://www.climbers-uh.net/videoklipy.htm ), bylo naším hlavním nedělním lezeckým cílem přelezení této cesty. Přelez Kuby Nováka nabízí totiž esenci lezecké elegance a láká tak k přelezení této krátké vydatné linky vpravo od Pulp Fiction. Cesta je kromě lezce atraktivní i pro obecenstvo, o zajímavé pády z důvodu obtížného cvakání druhého borháku totiž není nouze...např. Čajdovi se povedla dát zemovka při pokusu necvakat druhé jištění...a zábavných pádů bylo více...nakonec se to povedlo přelézt Davidovi a mně. Myslím, že na Chřiby je to poctivá 9-.




Dunivá Kateřina (8)
Hahahahahahahaha, super mega mantl, úspěšný pouze David, je to dobrý lezec! Později bude následovat i film plný zoufalství, temné dekance, intelektuálních kvalit a šukacích výlezů. Překoná slávu Slépova filmu? Titaniku?


Tajemství Velkého Vonta (9-)
Zatímco jsme se bavili s Kateřinou, zkusili jsme poměrně úspěšně i vedlejší cestu, velmi lehkou 9-, přelezl to David a já, na víc přelezů nebyl už čas...V kontextu ostatních cest je to max. 8+, ale moc pěkná cesta.

Tahle neděle byla opravdu super...a piva ve Špinavci též, a vůbec, to celé s kamarády a kamarádkami v přírodě, bavit se vzlínáním na kameny atd...kurva, tak má vypadat neděle...a možná i třídenní pití plzeňského piva je tou správnou přípravou, stejně jako zabíjení pstruhů a jiné kratochvíle. Hlavně žádné shyby!!! Don´t work, just climb!!!!
A pár fotek:

3 comments:

Anonymous said...

aloha, tak kdy budou nake fota z vecirku. uz sme nedockavi

Anonymous said...

myslim ze tam nikdo nefotil...jinak to bylo supr, vcera jsem to uklizel..nasel jsem cca 13 prazdnych petek od vina, 7 sklenenych sedmicek a 12 lahvacu...solidni bilance. Taktez dekuji tomu, kdo mi dal k vypiti olivovy olej, krasne jsem se vyblil a vnitrne promazal
Pokac

Anonymous said...

Hihi, blbej fórek co? Přiznávám se, byl jsem to já.