Jeden Kolouch vládne všem

Tak je to tady, utíkám před tímhle počasím na Sardinii a virtuální vládu nad tímhle blogem přebírá mladá, krásná, drzá, nadějná atd. lezkyně Olga "Kolouch" Stuchlíková. Ti , kteří mají tu smůlu a Koloucha neznají, mrkněte na http://fotonec.blogspot.com/2009/07/mladi-vpred.html, kde je s ní rozhovor...

Co jsem tak ve čtvrtek v Podnebí zaregistroval, tak by jí s literární činností měla pomáhat i playmate měsíce května, Bára. Určité nechutné inflitrační touhy projevoval i Asu, tento polský svůdce žen snad ale zůstane u svého Čaje:-).

Tak na viděnou v červenci!

5 comments:

Anonymous said...

neboj poku to byla provokace, rozhodně nemám žádné takové touhy! uži si dovolenou!!! a KoloBárovi přeji taky hodně zdaru!
asu

Anonymous said...

ach, Sardínia... nech vám vyjde počasie!

btw, sorry, že som nestihol ten článok zbúchať, ale celý týždeň som makal a po večeroch som bol total dead :/

Anonymous said...

No bejci já odjíždím na dva, tři týdny bochat love - takže to bude Kolouch,Bára vs Asu. Jinak čtvrteční pařba byla vynikající. Kocovinu jak kdybych vypil dva litry Alpy.čaj

Anonymous said...

a kdo to teda bude číst, když tady nikdo nebude? :-((
Kolouch

Mrnda said...

Globaliyace je všudypřítomná a internet je mocný s prsty ve všech koutech světa....nebál bych se toho, ze by blog osiřel...(teď nevím jesi y nebo i - tož mě případně omluvte)