Přerostlá Bajerka? Slovenské Ceüse? Ne, prostě Jelenec. Pokud chcete neoklouzané vápno a lezete od sedmiček výše, tak si budete lebedit. Ideální krasová alternativa. A pokud máte navíc rádi spaní pod skalami, oheň, pramenitou vodu a přátelské místní lezce, tak není co řešit. Okolo 150 cest, 3 hodinky z Brna. Spáry, kouty, rajbasy, převisy, stěny. Od krátkých boulder cest až po 30+ vypalovaček. Jištění tak akorát. Od auta 10 minut. Prostě takhle jsem si lezecký víkend neužil už dlouho...
|
kmotrem zájezdu byl Louka.... vše přešáhl a ještě si u toho mágoval sádlem |
|
non-stop oheň přímo pod skalou, na Rovišti by se asi zbláznili |
|
Bratři Slováci to mají vychytané - ohniště, lavičky, gril, nachystané dřevo... |
|
převislý sektor u ohniště |
|
šťastný úchyl |
|
erární sekyra v akci |
|
Vilém nejel do Labáku! |
|
Guru Louka láme ostny Kaktusu |
|
před pát lety zde zuřil požár |
|
Mrnda se plazí |
|
Bloody Mary - musím se vrátit |
15 comments:
jeee, moja domovská oblasť, aj keď teraz je to už skôr kras, ale aj tak ste ma týmto veľmi potešili a som rada, že sa vám páčilo :) Zuzka
Děkuji kamarádi, že ste mě vzali:-DDD Willhem
Nalozit maso, nakoupit poradne klobasky, kren a horcicu a muzem vyrazit znovu:-)
Taky sekeru a pilu... Willhem
tentokrát už i se mnou S.
Stejnak nejlepší byly safulátky!! To se tady nedá nikde sehnat!!!
http://www.zlacnene.sk/detail/safalatky-299332/
A kurva! Ďalšia Čechmi obsypaná oblasť... :D
TO není ono Poku...tady píšou, že je to poctivá šunka...
Říkáš šunčička?... Netřeba se divit, 8 ks T-safalátků, 4 ks T-špekáčků a 6 litrů Kelta, to celý za 7,80, to je tvrdá muzika. Nicméně Náčelník už slíbil, jako odškodný za kulinářský trauma, při další návštěvě oblasti prohlídku Banských non-stopů... Willhem
Ten najlepší je, ako inak, na autobusovej stanici v BB... :}
Jejda, Jelenec, tam sú päťky ozaj päťkami :) Ináč, BB nonstopy neodporúčam, je to des, to radšej halušky u Krištofa po ceste z Jelenca do harmanca :P
M.
Myslím, že Pok netuší, co je to "päťka" :-)
d.
to opravdu nevim
Peťka?;-) Willhem
Post a Comment